Нинішня влада может привести країну до олігархічної диктатури

0
72

Коли я оцінюю режим Прошенка, я оцінюю його не за заявами, а за діями і результатами.

Коли я оцінюю результати, то заважаю не на голі показники, а на співвідношення того, що зроблено фактично з тим, що потрібно і можливо за наявних ресурсів було зробити. Мене мало цікавить, що написано на парканах і на документах. Я зважаю на реальні дії реальних осіб. Беру до уваги аналітику і прогнози тих, кого вважаю незалежними від режиму та взагалі олігархату фахівцями.
Саме тому наполягаю:
ми (країна і більшість населення) у вузькій і глибокій дупі за усіма відомими мені об’єктивними показниками;
режим Порошенка не робить потрібного і достатнього, щоб зупинити сповзання в глибину дупи країни і більшості населення;
ставлення режиму Прошенка до більшості населення не ліпше, ніж у попередніх режимів;
режим Прошенка нарощує і зміцнює репресивний апарат значно активніше, ніж попередні режими, готуючись до невідворотних через зубожіння і потурання антиукраїнським колам масових виступів населення.
Наслідком такого курсу може бути або встановлення жорсткого варіанту олігархічної диктатури, або війна всіх проти всіх внаслідок неконтрольованих масових заворушень.

Можливо, я не володію достатньою інформацією і в чомусь помиляюся. Навіть буду щиро радий, якщо помиляюся. Але із адептів шоколадного батону мені ще ніхто не спромігся надати факти, які могли спростувати або похитнуті впевненість у наведених висновках.
Тому готуюся до війни всіх проти всіх, яка невідворотна за збереження сьогоднішнього курсу режиму. Раджу і вам до неї готуватися.

Святослав Стеценко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here