Прокуратура продовжує переслідувати активістів та бійців АТО

0
81

Ну, хто не був – подивіться, як це діло обговорювалось. А хто був – можете переглянути, що недочули…

А я ще й від себе скажу, звиняйте за многабукв але накипіло. Ну, або гортайте далі. Не всім воно нада.
От сидять, як правильно каже Yaroslava Paraka, такі, позіхаючі байдужі люди – і їм шо власне? У них залізна відмазка: не повинна Верховна Рада отак брати й амністувати цілий ряд осіб. Є ж суди в нас.
Ми ж оце на КВП забули, шо в нас є суди, а мудрі нардепи нам нагадують, шо ось же ж, уважаємі, є ж суди! Якшо ваші в’язні невинуваті – то оно звертайтеся в суд, в прокуратуру зрештою…
Це ми такі маємо почухати потилицю і сказати: аааа, точно, я ж забув, нада ж в суд, тю…
Які ж політичні, кажуть вони, ті, кого звинувачують у вбивстві міліціонерів? Ну яка ж тут політика, ну ви шо? Ну дійсно, якби звинувачували колишнього міністра МВС чи депутата у корупції – це да, це явні ознаки політики. А от якщо “по гарячих слідах” пакують кількох правосєків, шо не вилазили з барикад, шо завдяки їм оці умні й благополучні сидять і рішають їхню долю, то які ж вони політичні?
Або от, знову ж таки, убито-покалічено сотні людей, ніяких винуватих не знайшли ані по гарячих, ані по холодних слідах. Квартир нікому з убитих-покалічених не дали, зато міністєр і йому подібні подчьоркнуто русскоговорящі мудрєци тіпа геращенка-філатова нєустанно восхваляють мусорські подвиги, ОСОБЛИВО! якщо їх десь там мона прив’язати до беркутів. Мовляв, от бачите, а ви казали…
Питання постає, якщо за рік по “вбивцях ДАІшників” нічого не довели, то чого їх тримають за гратами? Я разбіралсо, каже Геращенко, оні там билі. На мєстє прєступлєнія. Ну то беркута теж були на мєстє прєступлєнія. Чого ж їм не змінили запобіжний захід.
Знаєте чого не покарані ті мусора, які минулої зими побили адвоката Смалія? Думаєте їх не знайшли? Знайшли. Він їх усіх віднайшов. Сидять? Нє. Смалію кажуть, шо вони зара в АТО і кагбе герої. Ну так знову ж таки, з нашого списку люди теж воюють в АТО, але не герої, бо офіційно їх там нема і не може бути, поки їх не легалізують. А їх ніколи не легалізують, доки вони ходять під статтями і тікають на фронт в порушення умов домашнього арешту. І ті наші, хто сидять хочуть теж в АТО… Вони власне тільки цього й хочуть. Без статусів. Без корочок. Власне, вони зобов’язуються досидіти навіть після війни. Але нє.
Айдарівці сидять за вбивство (!) сепаратистів… Ніби так і треба. Сергія Ходіяка судять за… підозру в стрілянині проти сепаратистів в Одесі. На тому марші. де загинули учасники Маршу єдності від куль, а не сепаратисти. Не судять жодного антимайданівця чи сєпара. Лише Ходіяка.
Луценко такий… Ось ми можемо клопотати, шоп тим, хто за акції протесту під домашніми арештами, то шоб їм змінили запобіжний захід. От спасіба! Вони самі собі його змінили, втікши на фронт. Ми не по те прийшли у ВР, щоб нас на підписках тримали за те, заради чого наш голова КВП Микола Коханівський кров проливав і зараз здоров’я кладе на фронті.
Кстаті, про Миколу Коханівського. Була пропозиція звернутися, шоб його помилували… ой, потім спохопились – щоб реабілітували. Але й по цьому питанню не дійшли згоди.

Тетяна Близнюк