Про псевдореволюцію і холодну воду

0
86

Другу добу нема гарячої води.

Я то нагрію собі. Але, нагріваючи, буду згадувати всяких аронців, які колись закликали виходити під КМДА бо нам треба вибори до Київради. А у відповідь на моє питання “а для чого нам вибори до Київради? бо ти хочеш бути її депутатом?”, – він дуже ображався і казав, шо “не розуміти, для чого нам вибори до Київради може тільки ідіот”.
Так от, я ще досі ідіот. Точніше, я розумію, що не можна дозволяти ані міській, ані загальновкраїнській владі мати нас за тєрпіл, але якщо в місті нічого не покращилось з приходом нової влади, то де чергові штурханці під КМДА?

Ще, може хто забув… Закликали ж тоді під київраду, зображували штурм, там якісь нардепи навіть у вікно лізли, з беркутом у штовхання грались… От. А одна група молоді прийшла і сприйняла все взаправду і почала тиснути нормально. Ото організатори “протесту” тоді пересрали. Виправдовувались перед ментами, що вони не знають, хто цих псіхів привів.

Кстаті, шо там з Гостинним двором, хтось відстежує? Це ж напевно вже його повернули киянам і я як киянка можу туди сходити, подивитись. Нада зробити. І репортаж тут повішати.