Про перейменування вулиці Лютеранської на Гандзюк

0
457

Саме так сказала Катерина Гандзюк тим майданівцям, які вийшли на акцію перед Херсонською міською радою у 2016 році із вимогою перейменувати вулицю Кірова на ім’я загиблого в Іловайську найкращого майданівця, нашого Героя, командира Батальйону Херсон – Руслана Сторчеуса. 

До пікетувальників тоді вийшла КАТЕРИНА ГАНДЗЮК, ВИРВАЛА МІКРОФОН У СПІКЕРІВ, сказала, що вони брешуть.

Далі пішла у натовп сваритись з людьми, роздала майданівським активісткам, інтелігентним жінкам вдвічі старшим за неї – “б..”, “х..” та інші приємні слова зі свого звичного лексикону, і висловила геніальну думку: ” У НАС МЕРТВИХ БАГАТО, І ЩО КОЖНИМ З НИХ БУДЕМО ВУЛИЦІ НАЗИВАТИ?” !!

Відео цієї події крутили по всій країні, як доказ того, що Гандзюк – справжня активістка і проводить акції. Тільки от звук вимкнули, щоб ніхто не чув що вона говорить і як зриває СВЯТУ ДЛЯ НАС СПРАВУ.

Довела вона до сліз і студентів коледжу в якому навчалась світла і чудова людина – Олександр Райхерт. Він кинув навчання і пішов на війну та у 18 років віддав за нас життя під Пісками. Студенти хотіли назвати вулицю поруч із колежем його іменем.

Цього теж не дали зробити.

Катерина Гандзюк разом із своїм другом Сергієм Нікітенко – ВСЕ ЗРОБИЛИ, ЩОБ НЕ ДАТИ ПЕРЕЙМЕНУВАТИ ЦІ ВУЛИЦІ НА ІМЕНА ГЕРОЇВ.

https://www.facebook.com/ukrsteppe/posts/1744307219148023

Особливий бій точився за вулицю Кірова. Сергій Нікітенко наполягав, що треба її назвати тільки Лютеранською, бо лютерани образяться (які 100 років там не живуть). А іменем Руслана Сторчеуса не можна. Які гіркі сльози тоді лились….

https://www.facebook.com/ukrsteppe/posts/1741420249436720

І ВИ, ПАНОВЕ ДЕПУТАТИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ГОСУЄТЕ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ЛЮТЕРАНСЬКОЇ НА ГАНДЗЮК????? САМЕ ЛЮТЕРАНСЬКОЇ????? Не Потьомкінської, не Ушакова, а Лютеранської????? ТА ВИ ЩО ПОДУРІЛИ?????? МАТКОВСЬКИЙ????? ЩО ЗОВСІМ ГРОШІ РОЗУМ ВИЇЛИ???? ХТО ТАМ ЩЕ ГОЛОСУВАВ????? ВВАЖАЙТЕ ЩО ВИ ПЛЮНУЛИ В ОБЛИЧЧЯ РУСЛАНУ СТОРЧЕУСУ!!! ЗРОЗУМІЛИ ВИ, МОРАЛЬНІ УРОДИ???? !!!!!! ПЛЮНУЛИ В ОБЛИЧЧЯ І САШКУ РАЙХЕРТУ! І БАТЬКАМ ЇХ ПЛЮНУЛИ В ОБЛИЧЧЯ!!!! До речі,кажуть, батьки на сесії були. Але їм слова не дали. Як же: заважали б піаритись на кістках.

Так шановні: ВИ ЗОВСІМ ОБОРЗЄЛІ!!! Те, що ви плювали на херсонців – для нас не новина. І з ситуацією з маршрутками ми помітили це, і з тим, як наше місто котиться у прірву. Але ми дуже просили і вас, і друзям Гандзюк писали у фейсбуці – не будити лиха! Займатися розслідуванням справи її вбивства, але НЕ РОБИТИ ГЕРОЇЗАЦІЇ АНТИГЕРОЯ. Ви зробили навпаки. При чому найгіршим чином – ПЛЮНУВШИ В ОБЛИЧЧЯ НАШИМ СВЯТИНЯМ!!!! НАШІЙ ПАМ’ЯТІ.
І думали що ми промовчимо….

Відповім словами тієї, за яку ви ніби так переживаєте: « ЙДІТЬ НА Х….!!!!»

Я ЗАКЛИКАЮ ВСІХ МАЙДАНІВЦІВ В КОГО ЗАЛИШИЛАСЬ ЩЕ СОВІТЬ ТА ВІДЧУТТЯ ВЛАСНОЇ ГІДНОСТІ ПРИЙТИ НА СЕСІЮ В ПОНЕДІЛОК О 10.00 І ЗМУСИТИ ЦИХ ТВАРИН, ЯК ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА ЦЕ РІШЕННЯ – ВІДМІНИТИ ЙОГО.

Я ЗАКЛИКАЮ ВСІХ ХЕРСОНЦІВ, ЯКІ ПАМ’ЯТАЮТЬ СПРАВИ, ЩО ЧИНИЛА ГАНДЗЮК І ЯКІ ПРИЗВЕЛИ ДО ТОГО СТАНУ МІСТА, ЯКЕ МИ МАЄМО – ТЕЖ НЕ МОВЧАТИ І НЕ ДОПУСТИТИ ЇЇ ГЕРОЇЗАЦІЇ.

Я ЗАКЛИКАЮ КОЖНУ ПОРЯДНУ ЛЮДИНУ, ЯКУ ОБРАЖАЛА КАТЕРИНА СВОЇМ ХАМСТВОМ І НЕВИКОНАННЯМ СЛУЖБОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ – ПРИЙТИ І НА СЕСІЮ І СКАЗАТИ ПРАВДУ!!!!
Я ЗАКЛИКАЮ НЕ БУТИ БИДЛОМ!!!!!!!

З НАС ВЖЕ РОБИЛИ БИДЛО КОЛИ БУВ ТРАНСПОРТНИЙ КОЛАПС? З НАС ПРОДОВЖИЛИ ЙОГО РОБИТИ ДАЛІ – ПООБІЦЯВЩИ ВСЕ ВИРІШИТИ, І ЗРОБИВШИ ЩЕ ГІРШЕ. ТЕПЕР НАС ОПУСКАЮТЬ МОРАЛЬНО!! ПРОСТО ПЛЮЮТЬ В ОБЛИЧЧЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ І НАМ УСІМ, НАЗИВАЮЧИ ВУЛИЦЮ НА ЧЕСТЬ ЛЮДИНИ, ЯКА НЕ ГІДНА ЦЬОГО!!!

Я ЗАКЛИКАЮ ВОЇНІВ, В ЯКИХ Є СОВІСТЬ – ПІДРИМАТИ НАШУ АКЦІЮ. Я СПОДІВАЮСЬ ЩЕ НЕ ВСІ ПРОДАЛИСЬ ЗА ЗЕМЛІ ТА МЕДАЛЬКИ. Є ЩЕ ВІЙСЬКОВА ЧЕСТЬ? НЕ БОЛЯЧЕ ЩО ТАК ВЧИНИЛИ ІЗ ПОБРАТИМАМИ? А ТЕПЕР ГЕРОЇЗУЮТЬ ТИХ, ХТО ЦЕ ЗРОБИВ???
ДЛЯ ЧОГО БУЛИ СОТНІ І ТИСЯЧІ ЗАГИБЛИХ??? ДЛЯ ТОГО, ЩОБ НАС ЗНОВУ ТРИМАЛИ ЗА БИДЛО???

ДО РЕЧІ: НА ЦІЙ ЖЕ СЕСІЇ ПОВИННІ БУЛИ ПРИЙМАТИ ПИТАННЯ ПРО ВІДДАННЯ ЗЕМЛІ ПІД СУДОЗАВОДОМ НОВІНСЬКОМУ!!! ТАК-ТАК: КОЛАБОРАНТУ НОВІНСЬКОМУ!!! ЗЕМЛЮ ХЕРСОНА! ХТО ТАМ КРИЧАВ, ЩО РУСЬКИЙ МІР В ХЕРСОНЩИНУ ЙДЕ?? ВІН ВЖЕ ПРИЙШОВ В ОБЛИЧЧЯХ НАШИХ ДЕПУТАТІВ!!!

ВИ НІЧОГО НЕ ХОЧЕТЕ З ЦЬОГО ПРИВОДУ СКАЗАТИ ХЕРСОНЦІ?

ЧЕКАЄМО о 9.30 НА СЕСІЮ МІСЬКОЇ РАДИ В ПОНЕДІЛОК 25.02.2019!

Я ЗАКЛИКАЮ ПРЕСУ – ПРАВДИВО ВИСВІТЛИТИ ВІДНОШЕННЯ ХЕРСОНЦІВ ДО ГЕРОЇЗАЦІЇ КАТЕРИНИ ГАНДЗЮК. ДОСИТЬ ФЕЙКІВ. ДОСИТЬ МІФІВ!!!

ПОВТОРЮСЬ: НЕ ДО РОЗСЛІДУВАННЯ ЇЇ ВБИВСТВА, А ДО ГЕРОЇЗАЦІЇ ПСЕВДОГЕРОЯ.

https://www.facebook.com/ukrsteppe/posts/1956091947969548

СПОДІВАЮСЬ В КРАЇНІ ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ ПОРЯДНІ ЗМІ?

Хто не зрозумів: фото Катерини Гандзюк у пості – САМЕ З ЦІЄЇ АКЦІЇ, НА ЯКІЙ ВОНА ПАПЛЮЖИЛА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ.
Хто був на тій акції – добре пам’ятає це.

P.S. Хто налаштований рішуче – пишіть в особисте.

P.S. Прохання «мангерівців», «гордєєвців» та інших найманих осіб не псувати нам акцію своєю присутністю. Цей заклик до людей з серцем. А не політичних заробітчан. Я думаю люди розуміють про кого я. Для тих, хто не розуміє: ІННА НЕ ПСУЙ НАМ АКЦІЮ. НЕ ТОЙ ФОРМАТ.
РЕПОСТ!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here