Підтримаємо Крим 26 лютого

0
136

З Києва має лунати для півострова “Ми разом”, “Кримськотарський народ – невідємна частина української політичної нації”, “Не можна вкрасти 2 мільйони громадян України”.

Цьогоріч 5 років спротиву окупації півострова. Тоді 2014-го 15 тисяч кримських татар і українців зупинили “мирне” від’єднання півострова. Путін вдався до прямої агресії із “зеленими чоловічками”. Є ідея нашого креативного продюсера UA:КРИМ Muslim Umeroglu не дати забути цей день концертом українських зірок на Контрактовому майдані в Києві. Попередні роки все обмежувалося телеефірами з говорільнєю політиків та експертів. Часто-густо не першого ешалону політиків навіть. І мітингом на кілька сот киян.

Зараз теж будуть телемарафони, утім концерт приверне увагу десятків тисяч киян і гостей Києва. Треба його робити і зірки зголосилися співати безкоштовно, але є технічний райдер, сцена, звук. І на це треба мінімально грошей, яких нема ані в Суспільного мовника, ані в Кримського дому ані в МІП. Кожна з цих структур готова докластися тим, що має. Суспільне надасть ефір та людей. МІП телевізійну пересувну станцію для трансляції наживо. Кримський дім вміє це організовувати, але треба ще щонайменше 500 тисяч гривень. І це того вартує.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here