Не дозволяйте гніву та веселощам робити вибір за вас

0
101

У вас є відчуття, що так погано як зараз ще ніколи не було, і треба все змінити, щоб було хоч якось, головне, щоб не так як є? Тоді читайте далі.

70% українців наприкінці 2018 року важали, що події в Україні розвиваються у неправильному напрямку (дані Фонду Демініціативи).

Сюрприз: ми забули, що рівно десять років тому нам було ще гірше ніж зараз.

Але Гугл нічого не забув і дозволяє дещо нам нагадати.

84% українців наприкінці 2008 року вважали, що події в Україні розвиваються у неправильному напрямку (дані того ж Фонду Демініціативи).

Ми тоді втомилися від Ющенка, свободи, вуликів, любих друзів і зрад Майдану. Ми відчайдушно хотіли стабільності та змін на краще. Гнів привів нас на дільниці. Ми отримали стабільність у вигляді перемоги Віктора Януковича. Далі ви самі знаєте.

Нічого не нагадує?

Не повторюйте Помилку-2010 у 2019. Не піддавайтеся емоціям. Не дозволяйте гніву та веселощам робити вибір за вас.

Не вірте у віртуальні реальності, які вам зараз талановито продають. Сьогодні наші відчуття про все пропало є ілюзією, загостреною медіа і соцмережами. Сучасні інструменти комунікації дозволяють завантажити нас у будь-яку реальність. І робиться це з посмішкою та чесним поглядом борців за правду.

Раю не буде незалежно від переможця виборів. Буде війна і продовження боротьби на зовнішньому і внутрішньому фронтах.

Від нашого вибору залежать три речі:

– чи буде ця боротьба більш або менш складною;

– чи буде більше бардака в країні чи менше;

– чи зросте критично ціна, яку нам доведеться заплатити за те, щоб утримати завойовані позиції та продовжити рух вперед.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here