Хто буде стрілятися, літати чи сидіти у Фонді держмайна?

0
115

Уряд затвердив перелік держпідприємств, які підлягають приватизації у 2015 році.

342 об’єкти. “Українське Дунайське пароплавство”, Херонська ТЕЦ,Миколаївська ТЕЦ, Одеська ТЕЦ, різні обленерго,, шахти,заводи, Сумхімпром,Одеський Припортовий завод, 13 портів, корпорація “Укрбуд”,ДП “Коневодство України”(а це-40 тисяч гектарів землі) і т.д…
Спочатку влада довела українців до зубожіння, потім через “рефінансування” перегнала кошти до своїхбанків, і тепер влаштовує масштабну приватизацію держпідприємств.
А чому у заголовку я питаю, хто буде за це “стрілятися, літати чи сидіти”? Бо колишні голови Фонду Держмайна , які знали,хто і що “поприватизовував” і в який спосіб, одна начебто сама застрелилась, а інший начебто сам випав з вікна. Але ніхто не сів, і ніхто нічого не встигнув розповісти. А що буде з “приватизацією Яценюка-Порошенка”? Хто “літатиме-стрілятиметься-сидітиме”? А ніхто! Бо в країні НЕМА голови Фонду держмайна! Масштабна приватизація оголошена , а голови Фонду держмайна нема!
Минулого тижня я разом з іншими громадсько-політичними активістами подав до суду на Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Голову Верховної Ради Володимира Гройсмана за невиконання Конституції.Конституція України чітко регламентує,що Голову Фонду Держмайна призначає Верховна Рада за поданням Прем’єр-міністра України. З червня минулого року в країні нема голови Фонду Держмайна. Хто заважає Яценюку подати , а Верховній Раді затвердити голову Фонду Держмайна? Війна? Народ України? Чи хмари на Батиєвій горі? Чи може хочеться пошвидше роздерибанити українське надбання-державну власність ?

Олександр Доній