Директор каналу Коломойського – вірний Московській церкві

0
137

Александр Ткаченко, генеральний директор “1+1 медіа”, одного з найбільших медіахолдингів в Україні, який належить олігарху Ігорю Коломойському, не тільки не приховує своєї прихильності до Московського патріархату, а й хизується нею.

Наразі СБУ проводить розслідування діяльності Московського патріархату по всій території України шляхом наукових експертиз, виявлення документів, свідчення людей, які бачили або були учасниками заходів, які здійснювала УПЦ МП. Однак Ткаченко зовсім не проти на свято Bеликодня завітати на службу до храму Bіри, Надії та Кохання у Києві, який належить до конфесії УПЦ МП.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1752457758155152&id=100001728355058

Співробітники СБУ неодноразово наводили приклади того, як єпископи Московського патріархату добровільно стають служителями кремлівського режиму на Донбасі. Однак Ткаченко це не лякає і не обурює, навпаки, він на “сьомому небі” від зустрічі з представниками духовенства, які беруть участь у терористичній діяльності та підтримують бойовиків, від візиту до релігійних споруд, які використовуються спецслужбами РФ для ведення розвідувальної операції.

“Слово Боже читають на 12 іноземних мовах, в тому числі ви тут почуєте англійську, але ще й іспанську, китайську, грецьку, французьку, українську та інші – таке ось возз’єднання світу”, – хизується Ткаченко. Забув, якою мовою розмовляють українці чи церковна служба російською – це фінальний етап вербовки?

“Плюси” вже давно в очах медіаспільноти зарекомендували себе як патріотичний канал, який активно просуває проукраїнську позицію та висвітлює будь-яке явище у проукраїнському світлі. Однак їх керівник не нехтує відвідинами проросійської церкви, яку неодноразово звинувачували в антиукраїнській діяльності. Кожному глядачу варто зрозуміти, що телеканал Коломойського – це проект, який спрямований виключно на підвищення рейтингів, поширення популярної в суспільстві ідеології і все це лише на словах. А приклад дії ви вже бачите самі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here