Чому Супрун має піти?

0
3512

Вони всі помруть! – політика Доктор смерть Супрун і її похоронної команди проти українців.

Більше 2-х місяців тому я звернувся до прем’єр-міністра і МОЗ з проханням допомогти в лікуванні хворому на рак молодому хлопцю з Житомира Віталію Габітову. І лише сьогодні отримав відповідь від МОЗ. Почитайте цю цинічну відписку «команди реформаторів» Супрун на звернення лідера парламентської фракції!

Наша команда, зокрема Алексей Кочармин, робили все, що від нас залежить, щоб врятувати життя незнайомого молодого хлопця. Я особисто зустрічався з його батьком Анатолієм, передавали гроші на лікування, писав усім звернення. Дуже прикро, але нам не вдалося врятувати Віталія. Але ми хоча б намагалися допомогти. Натомість Супрун і її самозвана «команда реформаторів» МОЗ взагалі нічого не зробили, палець об палець не вдарили, щоб хоча б спробувати врятувати життя громадянина України. Цю абсолютну, цинічну байдужість доводить відписка Стефанишиної. Вона від 12 лютого 2019 року. А Віталій Габітов помер 18 грудня 2018 року. Тобто в МОЗ навіть не знали, що хворий помер, коли прислали мені цинічну відписку. Пам‘ятаєте заяву іншого самозваного заступника міністра Лінчевського про українців: «Вони всі помруть»? Оце і є справжня політика Доктора смерть Супрун і її похоронної команди!

Це реально жесть! Сьогодні владу у МОЗ під прикриттям Порошенка, Гройсмана і транснаціональних корпорацій захопили кінчені тварі, для яких життя і здоров’я українців абсолютно байдуже.

Я доб‘юся відставки Доктора смерть Супрун і її похоронної команди, усі вони сядуть у тюрму за розкрадання і вбивства українців. Після президентських виборів я зупиню цей геноцид проти українців!

Вимагаю від Генпрокуратури порушити кримінальне провадження проти незаконно призначених заступників міністрів, зокрема Ольги Стефанишиної, за привласнення владних повноважень, зловживання службовим становищем і розкрадання бюджетних коштів.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here