Брехня Онищенка про мене – помста, – Ляшко

0
308

Лідер РПЛ дав рішучу та аргуметовану відповідть на заяви утікача Онищенка.

Щодо брехливих заяв Онищенка про те, що він мені платив гроші від Порошенка.

Ось факти, які доводять, що це абсолютна брехня!

1. Я єдиний лідер фракції, який публічно з парламентської трибуни викривав корупцію Онищенка і його бізнес-зв‘язки з Президентом Порошенком.

2. Наша команда добилася звільнення з посади міністра екології Ігора Шевченка – помічника Онищенка. На цю посаду Шевченко був призначений за квотою фракції «Батьківщина».

3. У січні 2015 року я не дав Онищенку призначити свого юриста на посаду голови Держгеонадра, де вони хотіли дерибанити ліцензії на видобуток надр.

4. Наша фракція голосувала за зняття депутатської недоторканості з Онищенка і притягнення його до відповідальності.

5. Завдяки нашій боротьбі у парламенті були зламані багатомільярдні корупційні схеми Онищенка у газовому секторі.

Заяви Онищенка про те, що він давав мені гроші від Порошенка – це спроба помститися мені за те, що я поламав йому корупційні схеми, на яких він сидів багато років, і намагання дискредитувати мене напередодні президентських виборів, у яких я планую брати участь і обов‘язково переможу.

Підозрюю, що замовником цієї брехні Онищенка про мене є хтось із моїх політичних конкурентів. Очевидно, цілком випадково, що єдина, кого хвалить Онищенко у своїй фейковій книзі – це Юлія Тимошенко. Дякую Богу, що ці компліменти від мегазлодія і корупціонера Онищенка – не мені, бо це більш небезпечніше, ніж його вигадані звинувачення проти мене.

Вимагаю від ЗМІ припинити розповсюджувати цинічну брехню Онищенка про мене, інакше звернуся до суду. І потім не скаржіться на утиски свободи слова.

P.S. Ось один із моїх виступів про Онищенка після того, коли я начебто вже отримав від нього мільйони доларів за службу Порошенку.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here