Блок Петра Порошенка руками своїх тушок зриває вибори до ОТГ, де вони програють

0
117

Окружний адміністративний суд Києва видав ухвалу, якою призупинене проведення виборів у об’єднані громади.

Йдеться про 34 майбутні ОТГ на моїй рідній Чернігівщині, Кіровоградщині, Київщині, Сумщині, Черкащині, Чернівеччині, Луганщині, Запоріжжі, Рівненщині, Дніпропетровщині, Волині, Миколаївщині, Вінничині та Житомирщині. Майже 200 тисяч українців мали взяти участь у виборах. Причина позову – нібито некоректне оформлення документів місцевих рад, які будуть у складі 34 ОТГ, щодо об’єднання.

Наші партійці з цих областей стверджують, що у населених пунктах, де призупинили вибори, рейтинги президентської політичної сили – нижче плінтуса. Саме тому БПП робить усе можливе для зриву виборчого процесу. Такий провал напередодні президентських виборів зовсім не тішить політтехнологів Банкової.

Поки що рішення суду немає, лише ухвала. Але остаточне рішення про скасування виборів стане небезпечним прецедентом перешкоджання виборчому процесу. На жаль, сподіватися на об’єктивність суддів у цій справі не доводиться.

Найцікавіше те, що для подання позову зриву виборів обрали не депутата від БПП, а тушку Артема Вітка, який жодного стосунку до виборчого процесу не має. Після заяви Вітка з трибуни про вихід з фракції Радикальної партії у 2015 році керівництво парламенту відмовилось виконати наші законні вимоги і почати процедуру позбавлення його мандату. Його залишили у парламенті саме тому, що він з потрохами продався фракції БПП. Зараз він, як звичайна тушка, сидить у секторі більшості і голосує за вказівкою.

Безумовно, позов проти українців він також подав за вказівкою з Банкової. На жаль, багато хто перекручує цю ситуацію і стверджує, що це Радикальна партія зриває вибори. Офіційно повідомляю: жодного стосунку до РПЛ депутат Вітко не має. Наша політична сила завжди стоїть на захисті інтересів громадян і підтримує право людей об’єднуватись у громади, щоб розпоряджатись своєю землею та бюджетними коштами.

Зараз проводимо консультації із юристами, щоб не дати зірвати вибори і захистити право людей об’єднатись.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here