Арешт Корбана — особисте розпорядження Порошенка

0
75

Геннадій Корбан затриманий СБУ. З 7.30 йдуть обшуки у Фонді оборони країни – одному з найбільших волонтерських фондів, і вдома у ряду членів партії “Укроп”.

Ніяких пояснень немає. Влада, яка дозволила спокійно виїхати Сергію Клюєву, що не заарештувала жодного керівника Партії регіонів, не торкнула партнера Януковича Ахметова, не чіпала жодного з учасників здачі Донбасу, не чіпала Вілкула, який розігнав дніпропетровський євромайдан, не чіпала Кернеса, який розганяв харківський євромайдан, не чіпала російського бізнесмену Григоришина, який фінансував Комуністичну партію України – агентів Кремля … заарештувала одного з відкритих опонентів президента Порошенко. Адже можуть, виявляється, можуть – увірватися, обшукати, вилучити, відвезти. І рішучість і всі законні рішення можуть отримати. Всі можуть.

Якби хотіли вдарити по бізнесу Коломойського – то обшуки і арешти були б на “Укрнафті”. І це, до речі, було б логічно. Але вирішили нанести удар персонально по Корбану – а значить, це удар насамперед по політичного проекту “Укроп”, в якому Корбан є ключовою фігурою. Це означає, що влада вважає Корбана і “Укроп” небезпечними для себе політичними опонентами і бачать в них загрозу настільки серйозну, що готова піти на безпрецедентні заходи. Це реальність, така, якою її бачить Петро Олексійович.

Сумнівів не може бути тільки в одному – це його особисте розпорядження.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here