Зміна влади відбулася, а рівень корупції в країні залишається дуже високим

0
94

Багато чиновників продовжують заробляти мільйони доларів на держслужбі і думають більше над своєю кишенею, ніж над якістю виконанням своїх функцій.

Вважаю, що чиновники мають звітуватись за кожну витрачену копійку бюджету, кредитів МВФ, Світового Банку та інших фондів!

Нам необхідна нульова толерантність до корупції, скоротити і оновити персонал, підняти заробітну плату, саджати за порушення, створитичіткий і прозорий механізм з приводу того, як слід чинити з корупціонерами.

P.S. Наочно про корупцію в Україні.

На одному фото зображений найвищий автотранспортний міст у світі – міст Віадук Мійо у Франції. Висота його опор становить 342 метра, що на 20 метрів вище Ефелевой вежі. Довжина – 2460 метрів, ширина – 32 метри. Міст Віадук Мійо є єдиним у світі мостовим спорудженням, транспортне полотно якого знаходиться вище хмар. Цей шедевр інженерної думки створювався французами 3 роки. Його вартість склала 400 мільйонів євро.

На іншій фотографії – Дарницький залізнично-автомобільний міст у Києві. Довжина 1066 метрів. Висота опор – 20 метрів. Будувався близько 9 років. Вартість моста – близько 1 млрд євро. Це в 2,5 рази більше вартості Віадук Мійо.
Уявімо, як буде виглядати Україна коли рівень корупції зменшиться хоча б удвічі … Думаю, дуже вражаюче.

Сергій Скуратовський