Війна на Донбасі не закінчиться в період президентства Порошенко

0
650

Порошенко: Якщо буде вторгнення Росії, ми введемо військовий стан.
Турчинов: У разі агресії Росії, буде введено військовий стан.
Яценюк: Треба вводити військовий стан, якщо відбудеться вторгнення Росії.

Люди, ви на якій планеті живете? Ще рік тому регулярні війська росії зайшли на нашу землю, а ви цього не бачите? Іловайський котел – це і була агресія і повномаштабне вторгнення “братського сусіда”. Чи ви чекаєте, коли російська авіація буде бомбити з повітря наші міста, а біля Одеси будуть плавати кораблі з триколорами? Тоді ви що скажете?

Вже зараз ми маємо цивільно-військові адміністрації, мобілізацію, відвід всіх спецпідрозділів МВС і Нацгвардії. Це по-вашому АТО? Ні, це війна і триває вона вже більше року, а не години як дехто заявляв, йдучи на вибори.

Треба називати речі своїми іменами і ідейно вести країну до перемоги, а не робити порожніх заяв. Але про яку ідейність іде мова? Ви ж шулєри і махінатори. Сьогодні – Слава Україні, а завтра потиск руки з вбивцею-путіним.

Де санкції проти росії? А їх немає. В нас з нею все добре. І те, що це країна-агресор – то так, для електорату. Саме так, ви для них не нація, ви для них – електорат. Трохи білблордів, трохи телебачення і маємо 5 років “щастя”.

А тим часом в росію літають літаки, ми качаємо звідти газ і нафту, маємо торгівельні відносини. В расєюшке повсюди продаються цукерки з написом “рошен”. І як свідчать останні новини: сепаратистам з лнр/днр вони також добре смакують.

Ось це ми після Майдану навибирались. Боже, пробач за нашу несвідомість.

P.S. Відразу даю відповідь Андрію, який щойно спитав мене, коли закінчиться війна? Відповідаю: З порошенком і яценюком ніколи. Бо це їм вигідно.

Владимир Парасюк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here