На так звану “пропозицію Путіна” не має бути офіційної відповіді

0
76

Усім, хто повівся на типову інформашку від Путлєра про те, що йому Порошенко запропонував забрати Донбас.

Правда не тим, хто верещить: “ЗраданаспрєдалізащонаМайданівмирали!” Цих інфузорій-туфельок я вже давно зі списку френдів позачищав і живу в іншій від них реальності. А звертаюся до нормальних і шанованих мною людей, які дуже стривожилися цією заявою, чекають якоїсь серйозної реакції від пресслужби президента, твердять, що це страшний удар по іміджу Порошенка. Так от, саме до таких добропорядних громадян:
– А Ви офіційно спростовували заяву, що Ви, так саме Ви, їсте пельмені з м’яса російських дітей? Що саме Ви стоїте на колінах, коли їдуть у авто активісти Правого сектора, що всі члени ОУН і фашисти мають по двоє рабів, а персонально Вам за особливі заслуги перед хунтою виділили аж п’ятьох закріпачених російськомовних громадян України. Я не знаю, чи варто реагувати на кожну дурь, яку виригне пуйло. Той, хто виправдовується – вже програв, хто сміється – переміг.
Ви дійсно хочете, щоб ми програвали в інформаційному полі? Чому? Ви працюєте на ФСБ або Ви член партії Батьківщина? Чи просто хочеться зайвий раз об своїх ноги витерти, “щоб чужі боялися”?
МЗС відповів дзеркально – тролінгом. І все. Я взагалі проти того, щоб на подібну беліберду була офіційна відповідь. Краще щось на зразок:
– Вибачте, але все було якраз навпаки! Путін, як наша сторона зрозуміла, пропонував нам узяти під контроль Кубань і Воронежчину, бо фінансова ситуація їм не дає змоги утримувати ці регіони. А Порошенко відмовився, бо хоче, щоб ця пропозиція прозвучала публічно на засіданні Генасамблеї ООН, а не кулуарно. Тому ми відмовилися від Воронежа, а про Донбас усе детально написано в Мінських статтях – там ми чітко вимагаємо: раша пішла на #%&!

Тарас Чорновіл