Ми висловили вдячність не Коломойському, а мешканцям Дніпропетровщини

0
79

Вчорашній виступ Радикальної партії Олега Ляшка на мітингу за єдність України в Дніпропетровську викликав величезний резонанс.

Мені дзвонять і пишуть мешканці Дніпропетровщини, учасники мітингу, та ті, хто його дивися по телевізору – і щиро дякують, що політик, який відібрав в олігарха Коломойського “Укрнафту”, з такою ж щирістю подякував екс-губернатору Дніпропетровщини за захист країни. Єдиний з політиків першого державного рівня який продемонстрував єдність, та підтримав дніпропетровців в цей день.

Дехто з недоброзичливців та політтехнологів вже зчинили ґвалт, що Ляшко ніби то продався Бені Коломойському.

Вони всі дурні і недалекі, які не можуть зрозуміти, що для спавжнього патріота та українця є моменти коли доводиться або потрібно переступати через щось особисте заради країни і її територіальної цілісності й перемоги в боротьбі із ворогом. Незважаючи на конфлікт з олігархом Коломойським, Радикальна партія отримала один з найкращих результатів на виборах саме в місті Дніпропетровську та області. І ми не мали жодного морального права не звернутись в цей день до дніпропетровчан.

Саме у Дніпропетровську проходило формування більшості добровольчих батальйонів, в чому команда Радикальної партії брала безпосередню участь. А політтехнологам які намагаються перетворити в очах громади вчинок політика і людини в щось смішне – варто пам’ятати, що нам відомо з чиїх рук та кишень ви отримуєте заробітну плату. От наприклад Тарас Березовець – він мабуть забув, в чийому виборчому штабі на 94-му мажоритарному виборчому окрузі в часі Революції отримував заробітну плату. Мабуть забув, пан Тарас, в чий партійний список напередодні останніх парламентських виборів він дуже наполегливо просився.

А з командою Коломойського ми якось самі розберемося: воювати чи дружити, чи працювати спільно на розвиток країни та перемогу над зовнішнім і внутрішнім ворогом.

Ігор Мосійчук