Хто автор геніальної схеми збереження колоніального статусу України?

0
93

Змінити обличчя – знищити пасіонаріїв – зберегти систему: хто автор геніальної схеми збереження колоніального статусу України та української нації?

Після усунення Януковича від влади була величезна ймовірність доведення Революції Гідності до логічного завершення, деолігархізації країни та подолання наслідків совєцької окупації, тобто побудови народоправної української держави на засадах національної та соціальної справедливості. Але зовнішня агресія та внутрішня контрреволюція мали на меті революцію зупинити, революціонерів знищити, а систему, косметично перефарбуваши, зберегти. Як це робилося. Спочатку система делегувала своїх представників у лави учасників Революції – а саме на сцену Майдану. Своїх агентів система поділила на два табори: «білочоколядних миротворців» та «партію війни кулявлобівців». Партія війни залучила частину революційної громади до процесу експропріації (фактично замазала у кримінальних злочинах), а потім заохотила їх захищати батьківщину на східному фронті. Причому вважаю, що процес легалізації добровольців зумисно затягувався, а військові злочини не присікалися, а то й заохочували (щоб замазати військовими злочинами). Доки частина майданівців на чолі з нинішнім головою комітету з Нацбезпеки грабували і з заохоченням нинішнього міністра МВС вбивали, чоколядова група внаслідок змови олігархів була приведена до влади. Потім настало вбивче перемир’я. І за фактом сталося так, що нелегалізовані добровольці-революціонери опинилися беззбройні між молотом російських окупантів і «кримінальними злочинцями» після повернення. А далі справа техніки. Під виглядом вимоги європейського співтовариства і США та пильним оком Кремля пасіонарних революціонерів Майдану утилізують між безповоротними втратами на фронті та військовими і кримінальними злочинцями всередині країни…Блискуча трьохходівка. Майже шахматна. Як її ламатимемо друзі екс-революціонери, а нині військові та кримінальні злочинці?
Вважаю, що передусім необхідно дотримуватися міжнародних правил ведення війни і не підставлятися непотрібними кримінальними злочинами. Уціліти і вижити, щоб продовжити і довести до логічного кінця Революцію Гідности…

Юрій Сиротюк