Активісти Кривого Рогу намагаються зупинити махінації команди Вілкула

0
69

“Чу́дище о́бло, озо́рно, огро́мно, стозе́вно и ла́яй”
Вибачте, що російською, але нічого кращого в голову не приходить.

Це я про криворізьку міську виборчу комісію під тепер вже видимим керівництвом трьохголового Олександра Вілкула. Всі три голови – Павлов, Колесников і Гальченко – були між нами, щось говорили, іноді навіть штовхалися з нардепом Семенченком.
Комісія дивувала пропаданнями Гівеля на годину, незворушністю Орлова, якого, здається, ніщо не здатно вивести з себе, і безпринципністю членів комісії від БЮТа, НФ, РПЛ і БПП. Троє наших, причому серед “наших” опинився відродженець Буян, трималися героїчно, але їх була категорична меншість.

Ну що ж, сьогодні чудіще за очками виграло перший раунд. Суддя, правда, “не помітив”, що проти боксерських рукавиць, були біти і кастети. На завтра на 9:00 “ловкостю рук бєзо всякого мошенства”, призначено сесію міськради, де, цілком ймовірно, будуть пана Вілкула робити дважди лєгітімним.

Але то таке. Ми навчимося і підростемо. Навчимося співпрацювати з тими паростками живого і нового, що є в інших фракціях. Ми вже почали вигравати, навіть граючи за їхніми правилами. Вже недалеко час, коли будемо встановлювати свої. Затверджені з громадою і вигідні для громади. Такі, які дадуть всім рівні можливості і зроблять Кривий Ріг дружнім, комфортним і безпечним містом. А люди криворізькі з кожним днем все яскравіше доводять, що вони того гідні!

 

Юлий Морозов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here